Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس کانون بازنشستگان تأمین اجتماعی استان تهران گفت: دولت اگر قصد کمک به بازنشستگان را دارد و می‌خواهد وامی را در اختیارشان بگذارد باید شرایط دریافت این وام را آسان کند تا یک فرد بازنشسته با ارائه گواهی کسر از حقوق بتواند این وام را دریافت کند. یک فرد بازنشسته بالاخره حقوق ماهانه دریافت می‌کند و از همین حقوق می‌تواند اقساط وام را بپردازد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علی دهقان کیا رئیس کانون بازنشستگان تأمین اجتماعی استان تهران درخصوص گمانه‌های به وجود آمده درباره نمایشی و تبلیغاتی بودن پرداخت وام بازنشستگی از سوی بانک رفاه کارگران به میزان گفت: مسوولان بانک رفاه تصور می‌کردند عمده‌ترین مشکل بازنشستگان برای دریافت این وام‌ها نداشتن ضامن بوده است. اما زمانی که بانک نخواهد تسهیلات مالی پرداخت کند بهانه‌های زیادی خواهد داشت. یکی از این بهانه‌ها به مسئله ضمانت بر می‌گردد که در این زمینه خیلی سختگیری می‌کردند. الان شرایط به گونه‌ای است که مشکل ضامن را حل کرده اند، اما درباره بقیه شرایط دریافت وام همچنان سختگیری می‌کنند. مثلا گفته می‌شود بازنشسته‌ متقاضی دریافت وام باید در حساب بانکی اش فلان مقدار پول داشته باشد. ولی وقتی قرار بر ندادن وام باشد بانک‌ها موانع زیادی را ایجاد می‌کنند. دولت اگر می‌خواهد کاری برای بازنشستگان بکند باید همه جوانب دریافت وام را در نظر بگیرد و بر اساس اینکه همه این موانع برطرف بشود امکان اینکه بازنشستگان بتوانند این وام را دریافت کنند فراهم شود.

وی درمورد اینکه آیا همه این سختگیری‌ها با هدف ناممکن کردن پرداخت وام به بازنشستگان اعمال می‌شود گفت: برای پرداخت این نوع وام‌ها سختگیری بکنند یا نکنند در صورتی که گفته شود فرد بازنشسته باید در حساب بانکی‌اش پول بخواباند آن فرد بازنشسته چنین توانی را ندارد. دولت اگر قصد کمک به بازنشستگان را دارد و می‌خواهد وامی را در اختیارشان بگذارد باید شرایط دریافت این وام را آسان کند تا یک فرد بازنشسته با ارائه گواهی کسر از حقوق بتواند این وام را دریافت کند. یک فرد بازنشسته بالاخره حقوق ماهانه دریافت می‌کند و از همین حقوق می‌تواند اقساط وام را بپردازد.   بیشتر بخوانید: حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی چقدر می‌شود؟   دهقان کیا افزود: در صورتی هم که خدای نکرده فرد بازنشسته فوت کند ورثه طبق تعهدی که دارند این اقساط را می‌پردازند. در هر صورت وضعیت بازنشسته‌های ما به صورتی درآمده که برای پرداخت وام تنها مدرکی که می‌توان از آن‌ها مطالبه کرد گواهی کسر از حقوق است. غیر از این مدرک هر چیز دیگری که برای پرداخت وام بخواهند اعم از پول، چک یا سفته واقعا برای بازنشسته‌ها امکان پذیر نیست. اگر دولت می‌خواهد پولی به بازنشسته‌ها بدهد باید این شرایط را فراهم کند. اما اگر قرار نیست این نوع تسهیلات مالی پرداخت شود با این روش‌ها بازنشسته‌ها را سرکار نگذارند.
رئیس کانون بازنشستگان تأمین اجتماعی درباره روند اجرایی پرداخت وام هفت میلیونی از طرف سازمان تامین اجتماعی به بازنشستگان گفت: تا الان هفتاد تا هشتاد درصد از وعده‌هایی که درباره این وام داده شد عملیاتی شده است. یعنی مسوولان سازمان تامین اجتماعی تا امروز به قول‌هایی که درباره این وام داده بودند عمل کرده اند. اما حدود بیست درصد از تعداد این وام هفت میلیونی باقی مانده که اگر تا آخر سال پرداخت شود وعده‌هایی که در این زمینه داده شده به طور کامل عملی خواهد شد. انتظار می‌رود بانک و سازمان تامین اجتماعی به تعهداتشان در زمینه تامین باقیمانده این وام‌ها عمل کنند. همچنین در این زمینه دوستان ما در کانون عالی بازنشستگان قول پرداخت حدود چهارصدهزار وام را داده بودند که تا الان هشتاد درصد آن تامین شده است.   انتهای پیام/ برچسب ها: بازنشستگان تسهیلات مالی علی دهقان کیا

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: بازنشستگان تسهیلات مالی یک فرد بازنشسته تامین اجتماعی بازنشسته ها پرداخت وام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۴۳۶۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان در انتظار تایید برنامه هفتم

بر اساس برنامه هفتم توسعه، متناسب سازی حقوق بازنشستگان از اول فروردین ماه بایستی اجرایی شود. اما هنوز قانون برنامه هفتم به دولت ابلاغ نشده و بعد از تصویب شورای نگهبان احکام جدید حقوق بازنشستگان صادر خواهد شد. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، حاجی بابایی با اشاره به اینکه، متناسب سازی حقوق  بازنشستگان از اول فروردین ماه امسال باید اجرا بشود، گفت:  بودجه آن هم پیش بینی شده، اما اینکه چرا از اول فروردین ماه اضافه پرداختی ها صورت نگرفته بدلیل برخی موضوعات قانونی است.

رئیس کمیسیون تلفیق بودجه افزود، موضوع 90 درصد  متناسب سازی حقوق بازنشستگان در برنامه هفتم مصوب شده است، یعنی سازوکار اجرایی آن در برنامه هفتم توسعه است که هنوز از سوی شورای نگهبان تایید نشده است.

به گفته این نماینده مجلس، برنامه هفتم توسعه، مصوب مجلس، یکبار  از شورای نگهبان اعاده شده، بر این اساس به تازگی  برخی مواد را مصوب کردیم  و برنامه هفتم مصوب باردیگر به  شورای نگهبان خواهد رفت تا دیگر ایرادی نداشته باشد.

رئیس کمیسیون تلفیق بودجه گفت: بر این اساس وقتی برنامه هفتم توسعه تبدیل به قانون بشود، دولت مکلف است احکام جدید حقوق بازنشستگان  را نیز صادر کند.

حاجی بابایی گفت: هر زمانی که احکام جدید از سوی دولت صادر شد از اول فروردین متناسب سازی حقوق بازنشستگان محاسبه شده و ما به التفاوت واریز خواهد شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • چرا فرهنگیان از طرح بکارگیری دوباره بازنشستگان استقبال نکردند؟
  • فیش حقوقی جدید بازنشستگان صادر شد
  • خرید امن و آسان از علی بابا با سپاهان همراه
  • چرا متناسب سازی حقوق بازنشستگان از اول فروردین اجرایی نشد؟ | مابه‌التفاوت واریز خواهد شد
  • خبر جدید درمورد متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان
  • متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان در انتظار تایید برنامه هفتم
  • آیا منابع متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان جور شده است؟
  • تکلیف متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان مشخص شد
  • مجلس از همسان‌سازی حقوق بازنشستگان حمایت می‌کند
  • جدیدترین خبر افزایش حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی بانک رفاه امروز ۱۵ اردیبهشت